City Gate irodaház

A City Gate irodaház extenzív és intenzív zöldtetőinek  rekultivációját és a teljes generál tervezést a Kisvakond-Park Kft látta el.

Az irodaház teljesen újra gondolt és újjáépített intenzív tetőkertjén helyet kaptak a Variopark látszóbeton bútoraink is. A látszóbeton magas ágyásokba Vario látszóbeton plantéreket helyeztek el, ezekbe kerültek a fák és nagyobb cserjék. A felújított pergola alatt található közösségi tér ad otthon a Vario finombeton padoknak és ülőgombáknak. A Vario látszóbeton padok és ülőgombák játékosan variálhatók, ezt a két elemet együtt és külön is alkalmazták a tetőkerten. A pergolával fedett közösségi tér mellett, az intenzív tetőkertben további pihenő pontokat is kialakítottak, ahol szintén Variopark látszóbeton utcabútorokat alkalmaztak. A padokat és ülőgombákat íves alakban helyezték el, ami finom játékosságot kölcsönöz, ha felsőbb emeletekről tekintünk le a kertre. Az irodaház minden Vario látszóbeton padjára kezelt fa ülőfelület került. Kétféle fából lehet ülőfelületet választani padjainkra, vörösfenyő és egzóta fából.

A Variopark látszóbeton parkbútorok sajátossága , hogy rendkívül sok féle képmódon variálhatóak, és betonmatricával is lehet a látszóbeton padokra, ülőgombákra és planténereket rakni. Annak, hogy milyen logót, vagy motívumot lehet,a különféle finom beton utcabútor elemekre rakni csak a képzelet szab határt. Látszóbeton utcabútor termékcsaládunkról tudjon meg többet weboldalunkon és kövessen minket Facebook oldalunkon is!