Ericsson Székház

Az Ericsson Székház  a 2018-as évben lett átadva a Magyar Nobel díjasok Parkjának első ütemeként az Ericsson székház és Kutatás-fejlesztési központ. Az épület összesen 24.000 négyzetméter alapterületen fekszik épület ad otthont a vállalat Svédországon kívüli legnagyobb kutatás-fejlesztési központjának.


Hazánk egyik legmodernebb, leginnovatívabb székháza a nemzetközi LEED Gold szigorú környezettudatos minősítés szerint valósul meg. Az épület mind az öt környezeti kategóriában (környezeti szempontból előnyös elhelyezkedés, vízfelhasználás hatékonysága, energia és légkör, anyagok és anyagi eszközök, belső környezet minősége) fenntartható megoldásokkal épült.

A Kisvakond-Park Kft. által kivitelezett intenzív zöldtetőn, az évelő növényágyások mellett kaptak helyet az egyedi tervezési VarioPark látszóbeton ülőgombák lettek kihelyezve, amelyek az ülő funkciójuk mellet vizuális szempontból sem elhanyagolható megjelenésű utcabútorok. A betonból készült Vario ülőgombák 3 különféle színből választhatóak, és tetszőleges betonmatrica helyezhető el rajtuk. Webshopunkban megtalálható az összes fontos információ a látszóbeton parkbútorral kapcsolatosan. A VarioPark kültéri látszóbeton bútoraink rendkívül sokrétűen variálható bútorok, a vario ülőgomba kiválóan kiegészíti a vario padokat és planténereket. Ha megjelenésében egyedi utcabútorokat keres akkor itt jó helyen jár.