X. kerületi nyomda belső kertje

A tavalyi évben, 2019-ben egy magán nyomda belső kertjében is helyet találtak látszóbeton kültéri bútoraink. Az ülőfelület kezelt vörösfenyőböl készült. A finom beton bútorok időjárás állóak és rendkívül egyszerű a karbantartásuk. A Variopark bútoraink rendkívül jól variálhatóak. Az ülőpadok 3 féle padvéggel készülnek illetve a lekerekített végű  padok mellett egy új termék családunk is színre lépett a szögletes Cubio padok és növénydézsák.  Webshopunkba kattintva tetszőlegesen halaszthat a különféle színű kültéri látszóbeton bútoraink között.

 A látszóbeton tetszőlegesen színezhető, illetve tetszőleges színűre festhető. A natúr beton színen kívül a tört fehér, krémszínek mellett a szürke minden árnyalata előállítható egészen a sötét antracit, illetve fekete színekig.

Felületi díszítésének kizárólag a fantázia szab határt. Bármilyen minta, logó, reklámfelület, felirat kialakítható a látszóbetonon dombornyomott betűkkel és kőmosott technológiával egyaránt. A látszóbeton termékek az alábbi négy felületi kiképzéssel készülhetnek:

  • Tökéletesen sima, natúr beton felület
  • Texturált, nyomott minta (pl. szemcsés, rücskös, faerezetes) ennek kiképzése egyedi megegyezés alapján felárat jelent a sima natúr betonfelület árához képest.
  • Dombornyomott mintájú (betűk, feliratok, egyszerűbb formák, logók készítésére alkalmas, pozitív vagy negatív minták egyaránt készíthetők) – egyedi árképzésű  a sima natúr betonfelület árához képest
  • Kőmosott minta (betonmatricázási technológiával előállított felület, bármilyen minta kialakítására alkalmas) egyedi megegyezés alapján felárat jelent a sima natúr betonfelület árához képest.